23 Δεκ 2010

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ 0-4


Καλή και σοβαρή εμφάνιση από την ΑΕΚ,επικράτησε άνετα της Λάρισας με "μαγικό" Λυμπερόπουλο και δυναμική επανεμφάνιση του Νίκου Γεωργέα που πέτυχε το πρώτο του γκόλ με τη φανέλα της ΑΕΚ!!Δείτε τα γκόλ της αναμέτρησης.




39' MΠΛΑΝΚΟ
0-1



54' ΓΕΩΡΓΕΑΣ 0-2



76' ΤΖΙΜΠΟΥΡ 0-3



86' ΜΑΝΩΛΑΣ 0-4



Κορυφαία για το 2010 η Κοκλώνη!


Η Αθλήτρια της ΑΕΚ ψηφίστηκε η κορυφαία της χρονιάς που μας φεύγει!

Η διαδικασία ανάδειξης του καλύτερου αθλητή και της καλύτερης αθλήτριας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και είχε μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση, τόσο από το κοινό, που ψήφισε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ, όσο και των εκπροσώπων του Τύπου. Σε αυτή η Γωγώ Κοκλώνη της ΑΕΚ αναδείχθηκε η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς που μας φεύγει.

Η αθλήτρια των 100μ. αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Βαρκελώνη στα 100 μέτρα και πήρε την 7η θέση με χρόνο 11.36, ενώ ήταν 3η στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Στους άνδρες ψηφίστηκε ο Περικλής Ιακωβάκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετείχε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Βαρκελώνη στα 400 μ. εμπόδια και κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 49.38 που αποτέλεσε την καλύτερη επίδοση της χρονιάς, ενώ ήταν 2ος στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Πηγή:aek-live.blogspot

Τι γίνεται με τον Αραούχο;


Στη Λανούς θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες ο Κάρλος Αραούχο, όπως ανακοίνωσε ο αργεντίνικος σύλλογος.Μάλιστα, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λανούς έκανε δηλώσεις όπου μίλησε και για την πρόσφατη εμπειρία του στην Ελλάδα με την κιτρινόμαυρη φανέλα."Έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά πρώτα θέλω να κάνω σωστά βήματα. Θέλω να παίξω και να μην απογοητεύσω τον προπονητή και τη διοίκηση που με έφεραν. Αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ, στην Ελλάδα και λόγω θεμάτων εκτός ποδοσφαίρου αποφάσισα να έρθω.Κατά τη διάρκεια των διακοπών κάποιοι σύλλογοι επικοινώνησαν με τον μάνατζερ μου και του δήλωσαν πως ενδιαφέρονται.
Ένας από αυτούς ήταν και η Λανούς και ευτυχώς γρήγορα ήρθαμε σε συμφωνία. Η εμπειρία μου στο εξωτερικό ήταν καλή", τόνισε ο Αργεντινός δεξιός μπακ, και πρόσθεσε:

"Με τη βοήθεια του θεού κατάφερα να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια εκτός από ένα που ήμουν τιμωρημένος. Επίσης υλοποίησα το όνειρο μου να παίξω σε μια σημαντική διοργάνωση όπως είναι το κύπελλο UEFA.

Δυστυχώς η κατάσταση που έζησα στην Ελλάδα με έκανε να γυρίσω αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τη Λανούς".

Ο Αραούχο μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του Γκαμπριέλ Σούρερ από τη στιγμή που δεν έχει τελεσιδικήσει στο αρμόδιο όργανο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η διαμάχη του με την ΑΕΚ, με την Ένωση από την πλευρά της να περιμένει δικαίωση στη δικαστική διαμάχη (έχει ακόμα συμβόλαιο με τον παίκτη) για να μπορέσει να διεκδικήσει αποζημίωση.

Πηγή:aek-live.blogspot

Πρόκριση για ΑΕΚ,με ΠΑΟΚ στους 8!


Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σαν ντέρμπι λόγω του ότι οι παίκτες της ΑΕΚ φάνηκαν αρκετά κουρασμένοι και έδωσαν την δυνατότητά στον Κύδωνα να το εκμεταλλευτεί και να πάρει προβάδισμα. Τελικά ο στόχος επετεύχθη. Η Ένωση επικράτησε με 29-27 στα τελευταία λεπτά και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος η ΑΕΚ έκανε νωθρό ξεκίνημα και φάνηκε να είναι αρκετά κουρασμένη όχι μόνο από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο από τις μέρες που έρχονται. Αφού η αλήθεια είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν παλέψει αρκετά για να πραγματοποιήσουν μια ικανοποιητική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και περιμένουν να περάσουν κάποια μέρα ξεκούρασης ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτό το ξεκίνημα λοιπόν φρόντισε να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Κρήτης και μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 14-12.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και σε συνδυασμό με την κάκιστη διαιτησία του αγώνα η ΑΕΚ φάνηκε να μην μπορεί να αντιδράσει. Στην συνέχεια όμως οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη έδειξαν ότι δεν έχουν όρεξη να μπουν σε περιπέτειες και κατάφεραν με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά να πάρουν τη νίκη και συνεπώς την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης απέβαλλαν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο τον Παρχάνιουκ όταν η Ένωση βρισκόταν με 4 γκολ πίσω στο σκορ. Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ είχε δεύτερη δίλεπτη αποβολή και καθώς κατευθυνόταν στον πάγκο χτύπησε ένα μπουκάλι και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Υπερβολική αντίδραση και σε ένα σημείο που η ομάδα χρειαζόταν όλους τους παίκτες της. Όμως ακόμα κι έτσι οι μάγκες της ΑΕΚ έχουν δείξει ότι μπορούν να πηγαίνουν κόντρα σε όλους και σε όλα και να παίρνουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται.

Eπόμενος αντίπαλος για τον Δικέφαλο είναι ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο του Aερωπού Έδεσσας.

Τα δεκάλεπτα: 4-2, 7-9, 12-14, 16-19, 21-23, 29-27

Πέναλτι: AEK ¼ - Κύδωνας Χανίων ¼

Δίλεπτες αποβολές: 4-2, Ο Πάρκχανιουκ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Κουλούρης, Μπακαούκας (9), Παπαδόπουλος, Βακάλης (2), Μεγαλοοικονόμου (3), Γεωργιάδης (2), Μάνιτς (7), Πάρχανιουκ (5) και Ασαρίδης (1), ενώ στον πάγκο κάθισαν οι τραυματίες: Καφφάτος, Τούτσης, Κόντης και Τσαούσης.

Με ΠΑΟΚ στους "8"

Η ομάδα του ΠΑΟΚ όπως αναμενόταν θα βρεθεί στο δρόμο της Ένωσης στη φάση των προημιτελικών.Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πέρασε άνετα το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας με 33-27 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στην επόμενη φάση.

Πηγή:aek365.gr

Ριζούπολη από του χρόνου;


Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον… σπιτονοικοκύρη της! Η ΠΑΕ έστειλε εξώδικο στη διοίκηση του ΟΑΚΑ αξιώνοντας 800.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη, επειδή η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε να διεξαχθεί εκεί ο επαναληπτικός αγώνας των play-offs του Europa League με τη Νταντί Γιουνάιτεντ τον περασμένο Αύγουστο.

Η διοίκηση της «Ένωσης» είχε θελήσει να βρει μία φιλική λύση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ωστόσο προχώρησε στα άκρα μετά το σφράγισμα μίας επιταγής της από τους ιθύνοντες του γηπέδου. Η ΠΑΕ πλέον θα κινηθεί δικαστικώς διεκδικώντας χρήματα που έχασε όταν υποχρεώθηκε να δώσει το ματς με τους Σκωτσέζους χωρίς οπαδούς στο «Καραϊσκάκη», αλλά και για τις αγωνιστικές ζημίες που είχε το ξεσπίτωμα σε εκείνο το παιχνίδι, αφού η Νταντί Γιουνάιτεντ πήρε ισοπαλία 1-1 και λίγο έλειψε να κλέψει την πρόκριση, με όσα αυτή συνεπάγεται.

Είναι πλέον σαφές πως οι σχέσεις μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και της διοίκησης του ΟΑΚΑ είναι σε ακραίο σημείο. Αυτό σε συνδυασμό με το πολύ υψηλό ενοίκιο που πληρώνει η ομάδα για τη χρήση του σταδίου είναι πολύ πιθανό να ωθήσουν την ομάδα στη μετακόμιση από την επόμενη σεζόν (πιθανώς στη Ριζούπολη), ενώ καθιστούν ακόμη περισσότερο αναγκαία την επίσπευση διαδικασιών για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή:sport-fm.gr

To τρέιλερ του Transformers 3


Έτοιμη είναι και η 3η ταινία transformers του Michael Bay.H ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Ιουλίου σε 3D.Πρωταγωνιστής θα παραμείνει ο Shia LaBeouf αλλά χωρίς την Megan Fox αυτή τη φορά, αφού η Fox αποφάσισε να μην παίξει στην 3η ταινία. Την θέση της, πήρε η Rosie Huntington μοντέλο της Victoria Secret.Το όνομα της ταινίας θα είναι Transformers:Dark of the moon.

Αν λοιπόν στις δύο προηγούμενες ταινίες υπήρχε ένας λόγος για όλους μας να τις δούμε που λεγόταν Megan..δυστυχώς αυτός ο λόγος τώρα απουσιάζει...Για να δούμε.Θα καταφέρουν οι παραγωγοί να αναπληρώσουν αυτό το μεγάλο κενό;Δύσκολα!


Δείτε το πρώτο trailer της 3ης ταινίας Transformers:


Λάρισα - ΑΕΚ Pre Game


Δεν είναι υπερβολή, αλλά πικρή αλήθεια. Για την ΑΕΚ ένας αγώνας Κυπέλλου για τη φάση των «16» έχει αναχθεί σε ματς της χρονιάς, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού η Ένωση θα μείνει εκτός όλων των στόχων της για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αγώνας της Πέμπτης στην «AEL FC Arena» (20:00, Conn-X TV) αποτελεί την τελευταία ευκαιρία όχι μόνο για την ομάδα, προκειμένου να «σώσει» τη χρονιά, αλλά και για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Κάποιοι έχουν ήδη… διαγραφεί από τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ (Πατσατζόγλου, Έντερ, Νταντόμο), ενώ ορισμένοι άλλοι δίνουν εξετάσεις και το βέβαιο είναι πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος οι εκκαθαρίσεις θα είναι μαζικές.

Επαναφέρει το 4-2-3-1

Η μετάβαση από το 4-2-3-1 στο 4-3-3 και το αντίστροφο θα επαναληφθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός φαίνεται πως αυτή τη φορά θα προτιμήσει το πρώτο σχήμα, με τρεις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Η τετράδα της άμυνας αναμένεται να παραμείνει σταθερά, με τους Καράμπελας και Γιάχιτς σε αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα, αλλά και τους Μανωλά-Δέλλα ως στόπερ. Ο Σάχα είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Αραμπατζή, ενώ Καφές και Μάκος θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ντιόπ να μένει στον πάγκο και τον Γκέντσογλου στην… Αθήνα (λόγω τραυματισμού, όπως και ο Λαγός). Οι Μπερνς και Σκόκο θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Λυμπερόπουλο να κινείται πίσω από τον μοναδικό καθαρόαιμο φορ, που θα είναι ένας εκ των Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει στο πλευρό της τη στήριξη του κόσμου της, καθώς δεν πήρε εισιτήρια από τη Λάρισα για τον αγώνα.

Σκέψεις για Γεωργέα:

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε τον Νίκο Γεωργέα στη θέση του δεξιού μπακ, αμτί του Σανέλ Γιάχιτς και δεν αποκλείεται ο Μεσσήνιος να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα.
Ο Γεωργέας φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και ο προπονητής είναι πολύ πιθανό να τον χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος, μετά τον αγώνα με τη Νταντί Γ. στο Καραϊσκάκη.

Αποστολή:

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι εξής: Αραμπατζής, Σάχα, Καλαμιώτης, Καφές, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Νασούτι, Μπλάνκο, Μάκος, Καράμπελας, Τζιμπούρ, Μανωλάς, Γκερέιρο, Γεωργέας, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μπερνς, Ντιόπ.

Πηγή:AEK-live.blogspot.com

Φοροδιαφυγή στα εισιτήρια για 6 ΠΑΕ και η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Πλαστά εισιτήρια φέρεται πως εκδίδουν τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με έλεγχο του ΣΔΟΕ έξι ΠΑΕ της Superleague.

Πρόκειται για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα, Ηρακλή, Ατρόμητο!

Την αποκάλυψη έκανε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA και χρησιμοποίησε πηγές του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ΠΑΕ αυτές εκδίδουν πλαστά εισιτήρια, ώστε να γλυτώνουν τα ΦΠΑ και τα διαθέτουν στους οπαδούς τους...

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας εφοριακός πήγε σε αγώνα της ΑΕΚ με τα παιδιά του στο Ολυμπιακό Στάδιο και διαπίστωσε ότι το εισιτήριο του δεν ήταν τρυπημένο, άρα και ελεγμένο από την εφορία. Ετσι ειδοποίησε το ΣΔΟΕ που έκανε έφοδο στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 27 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο και διαπίστωσε το κόλπο, κάνοντας φύλλο και φτερό όλα τα μηχανήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ολα γίνονταν με τον εξής τρόπο: Επί εποχής Ιωαννίδη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, οι ΠΑΕ είχαν προμηθευτεί οn line μηχανήματα με τις εφορίες, που τρυπούσαν τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων για τον κάθε γηπεδούχο, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και να μην χαθεί χρόνος. Με την απευθείας σύνδεση, η κάθε εφορία γνώριζε πόσο εισιτήρια είχαν εκδοθεί και γινόταν η ανάλογη απόδοση του ΦΠΑ από τις ομάδες.

Ωστόσο κάποιες ΠΑΕ χρησιμοποιούσαν και απλό εκτυπωτικό μηχάνημα, και έτσι σε κάθε αγώνα, μοίραζαν κανονικά εισιτήρια, αλλά και εισιτήρια που δεν ήταν τρυπημένα συνεπώς και θεωρημένα από τις εφορίες, γλυτώνοντας όλο τον ΦΠΑ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ντου έγινε και στον ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο και βρήκαν εισιτήρια που επίσης δεν ήταν τρυπημένα, ενώ το ΣΔΟΕ διαρρέει ότι έχει βρει παρόμοια επιβαρυντικά στοιχεία και για τον Αστέρα, την Λάρισα, τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο Περιστερίου! Όπως τονίστηκε υπάρχουν υπόνοιες και για παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ανάλογες παραβάσεις είχαν διαπιστωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο. Φυσικά αν ισχύει το ρεπορτάζ, σε όλες τις ΠΑΕ θα επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο!

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Τον τηλεοπτικό σταθμό, Mega, για αναληθές ρεπορτάζ στο θέμα των πλαστών εισιτηρίων κατηγορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης.


Αναλυτικά: «Με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε να αναφέρεται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ότι η Εταιρία μας, μαζί με κάποιες άλλες ΠΑΕ, βρέθηκε στο "δόκανο" του ΣΔΟΕ, κατηγορούμενη για έκδοση πλαστών (!) εισιτηρίων στον αγώνα εναντίον της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 27 Νοεμβρίου του 2010.

Επειδή η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση και σε ό,τι μας αφορά θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Πράγματι, λίγο πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε έλεγχο στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου και προέβη στην αφαίρεση για περαιτέρω έλεγχο των μηχανημάτων και των ηλεκτρονικών υπολογιστών που οι υπάλληλοι της ΠΑΕ χρησιμοποιούσαν εκείνη την ώρα για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων πλην όμως μετά τον έλεγχο που η υπηρεσία διενήργησε στα μηχανήματα και στο λογισμικό της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και τις εξηγήσεις-διευκρινήσεις, που κληθήκαμε να εκθέσουμε και που παρασχέθηκαν άμεσα από την Εταιρία μας, τα αρμόδια όργανα του ΣΔΟΕ κατανόησαν και αντιλήφθηκαν την ακεραιότητα της διαδικασίας και των καταγεγραμμένων στοιχείων και έτσι την ίδια ημέρα επεστράφησαν όλα τα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σεβόμενη απόλυτα τις διαδικασίες ελέγχου, και τη νομιμότητα που κάθε Εταιρία στη χώρα μας οφείλει να ακολουθεί, έχει καταθέσει συγκεκριμένα και αναλυτικά υπομνήματα, τόσο προς το Υπουργείο Οικονομικών, όσο και προς τη Διοίκηση του ΣΔΟΕ και έχει θέσει στη διάθεσή τους κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις ενέργειες ελέγχων του κράτους.

Μας προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση πως είναι δυνατόν ένας τηλεοπτικός σταθμός που διακρινόταν μέχρι σήμερα για το κύρος του και τον σεβασμό του προς την δεοντολογία, να προέβη τόσο ανεύθυνα και επιπόλαια στην αναπαραγωγή μιας τέτοιας "είδησης" η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στην Εταιρία μας και μάλιστα σε μια περίοδο όπου οι Έλληνες πολίτες διακατέχονται από ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε φαινόμενα φορολογικής ασυδοσίας. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε μέσα από ποιες διαδρομές προέκυψε η συγκεκριμένη "πληροφορία", την οποία ένα κανάλι που απευθύνεται σε μεγάλο αριθμό τηλεθεατών θα έπρεπε να ελέγξει πολλές φορές πριν τη μεταδώσει.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εμπλέκει το όνομα της ΠΑΕ ΑΕΚ σε τέτοιες υποθέσεις, ούτε να σπιλώνει την ομάδα μας ελαφρά τη καρδία. Επιφυλασσόμαστε δε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την προάσπιση των συμφερόντων μας και την αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας υποστούμε».

Πηγές:gazzetta.gr,aek365.gr