23 Δεκ 2010

Ριζούπολη από του χρόνου;


Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον… σπιτονοικοκύρη της! Η ΠΑΕ έστειλε εξώδικο στη διοίκηση του ΟΑΚΑ αξιώνοντας 800.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη, επειδή η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε να διεξαχθεί εκεί ο επαναληπτικός αγώνας των play-offs του Europa League με τη Νταντί Γιουνάιτεντ τον περασμένο Αύγουστο.

Η διοίκηση της «Ένωσης» είχε θελήσει να βρει μία φιλική λύση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ωστόσο προχώρησε στα άκρα μετά το σφράγισμα μίας επιταγής της από τους ιθύνοντες του γηπέδου. Η ΠΑΕ πλέον θα κινηθεί δικαστικώς διεκδικώντας χρήματα που έχασε όταν υποχρεώθηκε να δώσει το ματς με τους Σκωτσέζους χωρίς οπαδούς στο «Καραϊσκάκη», αλλά και για τις αγωνιστικές ζημίες που είχε το ξεσπίτωμα σε εκείνο το παιχνίδι, αφού η Νταντί Γιουνάιτεντ πήρε ισοπαλία 1-1 και λίγο έλειψε να κλέψει την πρόκριση, με όσα αυτή συνεπάγεται.

Είναι πλέον σαφές πως οι σχέσεις μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και της διοίκησης του ΟΑΚΑ είναι σε ακραίο σημείο. Αυτό σε συνδυασμό με το πολύ υψηλό ενοίκιο που πληρώνει η ομάδα για τη χρήση του σταδίου είναι πολύ πιθανό να ωθήσουν την ομάδα στη μετακόμιση από την επόμενη σεζόν (πιθανώς στη Ριζούπολη), ενώ καθιστούν ακόμη περισσότερο αναγκαία την επίσπευση διαδικασιών για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή:sport-fm.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ..ΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ..ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή