29 Αυγ 2012

Αυτός της αλλάζει επίπεδο.


Η ΑΕΚ κοντεύει να κλείσει τις μεταγραφικές της κινήσεις και όλα τα ρεπορτάζ λένε πως το θέμα Γιαννιώτα είναι στο χέρι του παίχτη. Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Ότι αυτός ο παίχτης μπορεί να αλλάξει το επίπεδο της ομάδας. Και σε μια γραμμή που κυριολεκτικά η φετινή ΑΕΚ είναι ανύπαρκτη. Στην επίθεση.


Αν λοιπόν η ΑΕΚ μπορεί να κάνει κάτι ακόμη για να πείσει τον παίχτη να έρθει, αυτό το κάτι πρέπει να γίνει πάση θυσία. Φάγαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να κάνουμε σίριαλ τη μεταγραφή του ανέτοιμου Φουρτάδο. Ε δεν θα μας πειράξει αν το σίριαλ (με αίσιο τέλος) θα ονομάζεται Γιαννιώτας. Η ΑΕΚ πρέπει να χωθεί δυνατά για αυτή την περίπτωση. Γιατί η περίπτωση αυτή αξίζει. Όπως και η περίπτωση του Βέλλιου που χάθηκε για 100 χιλιάδες με τα πεισματάκια του Αδαμίδη να μην πληρώσει τίποτα για να τον πάρει τσάμπα τον Γενάρη..

Ο Γιαννιώτας είναι 100% σίγουρο ότι σε 1-2 χρόνια θα πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Σαν τη μύγα μές το γάλα ξεχώριζε στο Ευρωπαικό των Νέων. Ας αποφασίσει λοιπόν η ΠΑΕ ότι αν θέλει να το εκμεταλευτεί αυτό πρέπει να χωθεί χοντρά τώρα. Ούτε τον Γενάρη, ούτε του χρόνου. Τώρα. Το θέμα είναι σίγουρο ότι μπορεί να λυθεί με μια πρόταση μεγαλύτερη στον Άρη. Αυτός είναι ο μοναδικός σκόπελος. Με τα λεφτά όλα λύνονται. Από τη στιγμή που ο Φωτίου είναι στη διάθεση της ΠΑΕ για να την βοηθήσει και να βοηθήσει και τον εαυτό του, η ομάδα πρέπει να το εκμεταλευτεί. Τώρα όμως.