21 Δεκ 2010

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Θανάσης Βέγγος


Σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Θανάσης Βέγγος, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη το Σάββατο.

O δημοφιλής κωμικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους οικείους του όταν σωριάστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.


Κρίσιμη αλλά σταθερή θεωρείται η κατάστασή του από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Ο Θανάσης Βέγγος υπεβλήθη σε επέμβαση στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" το Σάββατο, μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.Σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες εβδομάδες που ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να βγει και πάλι νικητής και να γυρίσει γρήγορα σπίτι του.

Πηγή:nooz.gr

Παρουσίαση της συνεργασίας ΑΕΚ και «Γιατροί του Κόσμου»


Η ΑΕΚ πλέον επισημοποίησε την συνεργασία της με τους «Γιατρούς του Κόσμου» σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Στην καφετέρια του κτηρίου, που για πρώτη φορά φιλοξένησε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον εκπρόσωπο της οργάνωσης, Νικήτα Κανάκη, αναφέρθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία της ΠΑΕ, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Άλλωστε αυτό πρεσβεύει η Διεθνής Ιατρική ανθρωπιστική μη Κυβερνητική οργάνωση, που στόχο έχει, την άμεση και αποτελεσματική παροχή, ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας, σε εκείνους που την έχουν περισσότερη ανάγκη. Δηλαδή σε θύματα φυσικών καταστροφών, εμπόλεμων συγκρούσεων, σε πρόσφυγες και σε θύματα βίαιων εκπατρισμών.

Το «παρών» από την πλευρά της διοίκησης, έδωσαν οι Χάρης Κοσμάτος και Γιώργος Κωνσταντινίδης, ενώ από τους παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί οι Τραϊανός Δέλλας, Κώστας Μανωλάς και Ίσμαελ Μπλάνκο, μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ. Όλοι μαζί παρουσίασαν τη νέα φανέλα, που από σήμερα θα μπορεί κανείς να την προμηθευτεί από τα επίσημα καταστήματα της ομάδας, η οποία φέρει το έμβλημα της ΑΕΚ, αλλά και το λογότυπο των «Γιατρών του Κόσμου». Οι φανέλες επίσης φέρουν την υπογραφή όλων των παικτών της ΑΕΚ και κοστίζουν 11,5 ευρώ για τους ενήλικες και 9,5 ευρώ για τα παιδιά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι, υπέγραψαν φανέλες που είχαν μπροστά τους.

Kατά την παρουσίαση ο Σταύρος Αδαμίδης είπε: «Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές μας θα γίνουν μέλη των Γιατρών του Κόσμου (σ.σ. όποιος θέλει να γίνει μέλος συμπληρώνει μία αίτηση και το κόστος είναι 25 ευρώ), όλα τα έσοδα θα πάνε στους Γιατρούς του κόσμου, όπως άλλωστε λέει το μότο της ΑΕΚ, η ευτυχία είναι το μοναδικό πράγμα που πολλαπλασιάζεται... όταν διαιρείται», ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των «Γιατρών του Κόσμου», Νικήτας Κανάκης, λέγοντας: «Άσχετα από οπαδικές προτιμήσεις, η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με πολύ συναίσθημα. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι. Περνάτε ένα μήνυμα προς την ΑΕΚ σε μία δύσκολη εποχή, βοηθάτε πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε και εμείς με τη σειρά μας να σας φέρουμε γούρι».

Πηγή:aek365.gr

100.000€ πρόστιμο σε περίπτωση αποκλεισμού!


Πρόωρα κάλαντα άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ από τον Αδαμίδη, ο οποίος μίλησε για μποναμά-πρόστιμο 100.000 ευρώ για την ήττα από τον Ηρακλή, εφόσον δεν αποκλείσουν τη Λάρισα στο Κύπελλο.

Τον Σταύρο Αδαμίδη τον είχαν δει πολλές φορές οι παίκτες της ΑΕΚ, από την καλή. Ουκ ολίγες φορές τους είχε επισκεφθεί στο ξενοδοχείο ή στα αποδυτήρια για να τους ανακοινώσει το πριμ νίκης. Σήμερα όμως τον είδαν και από την... ανάποδη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης επέστρεψε από το ταξίδι του, ήταν στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, δύο μέρες πριν από την οριακή αναμέτρηση με τη Λάρισα, για το Κύπελλο, και δύο ημέρες μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι κουβέντες του Αδαμίδη που τους ταρακούνησαν. Η απόφαση της διοίκησης, για πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στους παίκτες, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως τα «παιχνίδια» τελείωσαν.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν τους παίκτες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, σε περίπτωση που η ομάδα δεν προκριθεί την Πέμπτη, τότε όλοι τους θα βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη. Σε αντίθετη περίπτωση, το αίτημα θα επανεξεταστεί. Ωστόσο, επειδή το πρόστιμο αυτό έχει να κάνει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας και όχι για τον αγώνα Κυπέλλου, κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο, το νούμερο αυτό να αυξηθεί, αν τα πράγματα δεν κυλήσουν... ομαλά στον νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου.

Από κει και πέρα, ο Αδαμίδης τους είπες και κάποια πράγματα, θέλοντας να τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας τους πως έχουν φέρει τον κόσμο στο... αμήν και μόνο με θετικά αποτελέσματα θα μπορέσουν να αντιστρέψουν το κλίμα. «Ελπίζω να καταλαβαίνετε σε τι οριακό σημείο έχετε φτάσει την ομάδα. Δεν βλέπω καμία προσπάθεια, δεν βλέπω να τιμάτε τη φανέλα που φοράτε. Δουλεύουμε και προσπαθούμε για την ομάδα και εμείς και ο προπονητής, από το πρωί μέχρι το βράδυ και απαιτούμε να κάνετε το ίδιο. Μόνο τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα μπορούν να σώσουν την κατάσταση και είστε υποχρεωμένοι να τα φέρετε. Θέλουμε να βλέπουμε μία προσπάθεια και να τα δίνεται όλα. Τα παιχνίδι της Πέμπτης είναι οριακό και ελπίζω να έχετε καταλάβει, ποιο αποτέλεσμα και μόνο μας αξίζει. Δεν ήθελα να μπει αυτό το πρόστιμο, όμως γίνεται για να καταλάβετε και οι τελευταίοι ότι η ομάδα πλέον είναι σε οριακό σημείο. Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, προσπαθούμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε να τα λύσουμε, αλλά πρέπει και εσείς να δείξετε μεγαλύτερο ζήλο. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση».

Πλέον γίνεται αντιληπτό, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως η διοίκηση προσπαθεί να πάρει τα μέτρα της και να... σώσει ότι μπορεί, ταρακουνώντας για τα καλά τους πάικτες.

Πηγή: aek365.gr

Οδηγός pro 2011 (Εκτέλεση Πέναλτι,Άμυνα,Τρίμπλα)

____

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΕΝΑΛΤΙ



ΟΔΗΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ



ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΙΜΠΛΑΣ


O ωραιότερος υπολογιστής του κόσμου!

____

ΠΑΛΙΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΕΚ- ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

Ένα μήνα εκτός ΑΕΚ ο Μπέρνς!


Έγγραφο με το οποίο καλείται ο Νέιθαν Μπερνς στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας, για το ασιατικό Κύπελλο 2011, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου στο Κατάρ, έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 22χρονου χαφ για διάστημα περίπου ενός μηνός.

Αν η εθνική Αυστραλίας φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, πράγμα πολύ πιθανό αφού θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τότε ο Μπερνς θα λείψει από τα ματς πρωταθλήματος με Κέρκυρα, Πανσερραϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει για να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη.

Πηγή:sport-fm

Ήρθαν για Γκέντσογλου,τρελάθηκαν με Μανωλά!


Σκάουτερ της Αταλάντα ήρθε στο ΟΑΚΑ για να «τσεκάρει» τον Γκέντσογλου, όμως με άλλον παίκτη της ΑΕΚ έχουν ξετρελαθεί οι Ιταλοί.

Στο ματς με την Ζενίτ άνθρωπος του ιταλικού συλλόγου είχε βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το ματς έχοντας την προσοχή του στραμμένη στον Σάββα Γκέντσογλου. Ο νεαρός χαφ όμως δεν ήταν σε καλή ημέρα και αντικαταστάθηκε στο 54’ από τον Μπερνς.

Ωστόσο, το ταξίδι του σκάουτερ δεν πήγε χαμένο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ξετρελάθηκε με τον Κώστα Μανωλά! Όπως έλεγε χαρακτηριστικά, το «Νούμερο 4 » είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.

«Είναι ψηλός, δυνατός, γρήγορος και έχει ηγετικά προσόντα», ήταν μερικά από τα θετικότατα σχόλια του Ιταλού για τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης. Μάλιστα, αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ικανότητα του νεαρού άσου να αγωνίζεται και να βοηθάει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Η Αταλάντα πάντως δεν θα βιαστεί. Έχει κρατήσει το όνομα του Μανωλά και από εδώ και πέρα θα παρακολουθεί την εξέλιξή του, ώστε την κατάλληλα στιγμή να επιστρέψει με επίσημη πρόταση, αν βέβαια κρίνει τελικά πως… της κάνει.

Πηγή:sportdog

Το τρέιλερ του Pirates of the Caribbean 4


Τελείωσαν τα γυρίσματα του νέου σίκουελ της επιτυχημένης σειράς ταινιών.Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides και θα προβληθεί μέσα στο 2011.Η νέα ταινία όπως ανακοινώθηκε από τους δημιουργούς θα είναι η πρώτη ταινία της επόμενης τριλογίας.

Πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας της νέας τριλογίας θα είναι ο Johnny Depp.Δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει ο πολύ πετυχημένος Jack Sparrow από μια ταινία πειρατών της Καραϊβικής.Όμως από το cast θα απουσιάζουν οι άλλοι δύο πρωταγωνιστές των προηγούμενων ταινιών Orlando Bloom και η Keira Knightley.

Το νέο πρόσωπο θα είναι η Penelope Cruz κάτι που μπορεί ίσως μπορέσει να αναπληρώσει τα κενά των δύο προηγούμενων πρωταγωνιστών.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:




Πηγή:ign

Κλείνει τα εστιατόρια ο Μπάγεβιτς


Η οικονομική κρίση χτύπησε και τον Ντούσαν Μπάγεβιτ, ο οποίος αποφάσισε να κλείσει τα… εστιατόρια που διατηρούσε μαζί με τον Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς. Οι δυο συνέταιροι διαφώνησαν σε κάποια θέματα και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποφάσισε να εγκαταλείψει την επιχείρησή τους. Ο 62χρονος προπονητής διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να αλλάξει γνώμη στον συνεργάτη του και έτσι μπήκε στο δίλημμα: να κρατήσει μόνος του την αλυσίδα ή να πουλήσει και εκείνος το μερίδιό του σε κάποιον άλλο επενδυτή; Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και οι επενδύσεις περιορισμένες. Έτσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να βάλει λουκέτο αφού και ο τζίρος έχει πέσει σημαντικά.

Πηγή:gossip-tv