21 Δεκ 2010

100.000€ πρόστιμο σε περίπτωση αποκλεισμού!


Πρόωρα κάλαντα άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ από τον Αδαμίδη, ο οποίος μίλησε για μποναμά-πρόστιμο 100.000 ευρώ για την ήττα από τον Ηρακλή, εφόσον δεν αποκλείσουν τη Λάρισα στο Κύπελλο.

Τον Σταύρο Αδαμίδη τον είχαν δει πολλές φορές οι παίκτες της ΑΕΚ, από την καλή. Ουκ ολίγες φορές τους είχε επισκεφθεί στο ξενοδοχείο ή στα αποδυτήρια για να τους ανακοινώσει το πριμ νίκης. Σήμερα όμως τον είδαν και από την... ανάποδη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης επέστρεψε από το ταξίδι του, ήταν στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, δύο μέρες πριν από την οριακή αναμέτρηση με τη Λάρισα, για το Κύπελλο, και δύο ημέρες μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι κουβέντες του Αδαμίδη που τους ταρακούνησαν. Η απόφαση της διοίκησης, για πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ στους παίκτες, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως τα «παιχνίδια» τελείωσαν.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν τους παίκτες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, σε περίπτωση που η ομάδα δεν προκριθεί την Πέμπτη, τότε όλοι τους θα βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη. Σε αντίθετη περίπτωση, το αίτημα θα επανεξεταστεί. Ωστόσο, επειδή το πρόστιμο αυτό έχει να κάνει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας και όχι για τον αγώνα Κυπέλλου, κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο, το νούμερο αυτό να αυξηθεί, αν τα πράγματα δεν κυλήσουν... ομαλά στον νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου.

Από κει και πέρα, ο Αδαμίδης τους είπες και κάποια πράγματα, θέλοντας να τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας τους πως έχουν φέρει τον κόσμο στο... αμήν και μόνο με θετικά αποτελέσματα θα μπορέσουν να αντιστρέψουν το κλίμα. «Ελπίζω να καταλαβαίνετε σε τι οριακό σημείο έχετε φτάσει την ομάδα. Δεν βλέπω καμία προσπάθεια, δεν βλέπω να τιμάτε τη φανέλα που φοράτε. Δουλεύουμε και προσπαθούμε για την ομάδα και εμείς και ο προπονητής, από το πρωί μέχρι το βράδυ και απαιτούμε να κάνετε το ίδιο. Μόνο τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα μπορούν να σώσουν την κατάσταση και είστε υποχρεωμένοι να τα φέρετε. Θέλουμε να βλέπουμε μία προσπάθεια και να τα δίνεται όλα. Τα παιχνίδι της Πέμπτης είναι οριακό και ελπίζω να έχετε καταλάβει, ποιο αποτέλεσμα και μόνο μας αξίζει. Δεν ήθελα να μπει αυτό το πρόστιμο, όμως γίνεται για να καταλάβετε και οι τελευταίοι ότι η ομάδα πλέον είναι σε οριακό σημείο. Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, προσπαθούμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε να τα λύσουμε, αλλά πρέπει και εσείς να δείξετε μεγαλύτερο ζήλο. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση».

Πλέον γίνεται αντιληπτό, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως η διοίκηση προσπαθεί να πάρει τα μέτρα της και να... σώσει ότι μπορεί, ταρακουνώντας για τα καλά τους πάικτες.

Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου