26 Δεκ 2010

Νικητής ο Λε Μπρόν στο ντέρμπι!(VIDEO)


Η ξέφρενη πορεία των Χιτ δε σταμάτησε ούτε τα Χριστούγεννα, καθώς η ομάδα του Μαϊάμι -που είχε σε μεγάλη μέρα τον ΛεΜπρόν Τζέιμς- πέρασε θριαμβευτικά από το Λος Άντζελες, επικρατώντας 96-80 των Λέικερς.

Ο μεγάλος άσος των φιλοξενούμενων έσπασε για ακόμη μία φορά τα κοντέρ και έχοντας ως απολογισμό 27 πόντους (5/6 σουτ τριών πόντων), 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 38'11'' λεπτά συμμετοχής, χάρισε την 9η νίκη στα 10 τελευταία ματς της ομάδας του.

Πολύτιμη συμβολή στο θρίαμβο των Χιτ είχαν και οι Κρις Μπος, Ντουέιν Ουέιντ, που έβαλαν 24 και 18 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, τα μεγάλα αστέρια των πρωταθλητών είχαν... βραχυκυκλώσει μέσα στη ρακέτα, με αποτέλεσμα η ήττα (και η έκτασή της) να έρθει φυσιολογικά. Οι Μπράιαντ και Γκασόλ σημείωσαν από 17 πόντους, ενώ ο Όντομ προσέθεσε άλλους 14.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, οι Μάτζικ σταμάτησαν το σερί των 14 νικών που είχαν οι Σέλτικς, κερδίζοντας με 86-78, παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους διαφορά (36-46).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μπράντον Μπας με 21 πόντους, συμβάλλοντας παράλληλα στη μάχη της ρακέτας (μάζεψε 9 ριμπάουντ). Από εκεί και πέρα, ο Τούρκογλου έβαλε 16 πόντους, ο Νέλσον 12, ο Ρέντικ 11 και Άντερσον 10. Από πλευράς Σέλτικς, οι Γκαρνέτ και Πιρς προσέφεραν, ως είθισται, τα περισσότερα στην ομάδα τους, σημειώνοντας 22 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Πηγή:contra.gr

Το ψάχνει για Μανιάτη!


Μπορεί τα οικονομικά της δεδομένα να μην επιτρέπουν ιδιαίτερα… ανοίγματα, ωστόσο η ΑΕΚ θα κοιτάξει και στο «πάνω ράφι» για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Μια από τις θέσεις που η «Ένωση» θα ψάξει σίγουρα λύσεις είναι εκείνη του δεξιού μπακ και μια περίπτωση που πολύ θα ήθελε να διεκδικήσει είναι εκείνη του Γιάννη Μανιάτη.

Ο Έλληνας μπακ είναι δεδομένο ότι πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει ο Μανόλο Χιμένεθ και ακόμα πιο… δεδομένο ότι θα ανεβάσει επίπεδο το (ταλαιπωρημένο φέτος) δεξί άκρο της άμυνας.

Εκείνο που δεν είναι καθόλου βέβαιο, ωστόσο, είναι κατά πόσο η περίπτωση του είναι εφικτή για την ΑΕΚ. Όχι μόνο επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά και επειδή το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων (σ.σ. Ολυμπιακός) ενδέχεται να εκτοξεύσει την τιμή του σε -δυσθεώρητα για τους «κιτρινόμαυρους»- ύψη.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, η διοίκηση των τελευταίων δείχνει διατεθειμένη να το… παλέψει το θέμα. Έτσι (όπως έγραψε την Παρασκευή και η «Sportday»), έκανε ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με την αντίστοιχη των «κυανέρυθρων», για να μάθει προθέσεις και κυρίως… τιμή.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι εκείνη δύσκολα δεν θα είναι εκτός των… σφιχτών ορίων του μπάτζετ, μόνη περίπτωση να προχωρήσει το θέμα Μανιάτη είναι μια οικονομική υπέρβαση, για την οποία θα γίνει προσπάθεια να πειστούν οι μέτοχοι -και κυρίως ο Πέτρος Παππάς.

Πηγή:sport-fm.gr

Τον τρώει ο κώλος του τον Ηρακλή για φούντο!


Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με το νούμερο 2 έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ηρακλής!Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον υπολογίζει,ο κόσμος πίνει κρασί στο όνομά του για να ξεχάσει πως παίζει με τη φανέλα της ΑΕΚ καθώς σε όσες φορές έχει αγωνιστεί η μόνιμη ερώτηση που υπήρχε στις κερκίδες ήταν αν βάζαν έναν κώνο στο γήπεδο να υπάρχει στη θέση του αν θα πρόσφερε περισσότερα.Κι όμως ο παραγινωμένος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού,το όνομά του οποίου μας διαφέυγει,μετά την Ομόνοια και την ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει βρεί και 3ο κορόιδο έτοιμο στη γωνία να τον αποκτήσει!Οι καλές σχέσεις με τον Ελευθερόπουλο ίσως βοξθήσουν να γίνει το κονέ!