26 Δεκ 2010

Το ψάχνει για Μανιάτη!


Μπορεί τα οικονομικά της δεδομένα να μην επιτρέπουν ιδιαίτερα… ανοίγματα, ωστόσο η ΑΕΚ θα κοιτάξει και στο «πάνω ράφι» για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Μια από τις θέσεις που η «Ένωση» θα ψάξει σίγουρα λύσεις είναι εκείνη του δεξιού μπακ και μια περίπτωση που πολύ θα ήθελε να διεκδικήσει είναι εκείνη του Γιάννη Μανιάτη.

Ο Έλληνας μπακ είναι δεδομένο ότι πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει ο Μανόλο Χιμένεθ και ακόμα πιο… δεδομένο ότι θα ανεβάσει επίπεδο το (ταλαιπωρημένο φέτος) δεξί άκρο της άμυνας.

Εκείνο που δεν είναι καθόλου βέβαιο, ωστόσο, είναι κατά πόσο η περίπτωση του είναι εφικτή για την ΑΕΚ. Όχι μόνο επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά και επειδή το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων (σ.σ. Ολυμπιακός) ενδέχεται να εκτοξεύσει την τιμή του σε -δυσθεώρητα για τους «κιτρινόμαυρους»- ύψη.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, η διοίκηση των τελευταίων δείχνει διατεθειμένη να το… παλέψει το θέμα. Έτσι (όπως έγραψε την Παρασκευή και η «Sportday»), έκανε ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με την αντίστοιχη των «κυανέρυθρων», για να μάθει προθέσεις και κυρίως… τιμή.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι εκείνη δύσκολα δεν θα είναι εκτός των… σφιχτών ορίων του μπάτζετ, μόνη περίπτωση να προχωρήσει το θέμα Μανιάτη είναι μια οικονομική υπέρβαση, για την οποία θα γίνει προσπάθεια να πειστούν οι μέτοχοι -και κυρίως ο Πέτρος Παππάς.

Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου