21 Σεπ 2011

Πρόεδρος Ιωνικού:"Έχω προειδοποιήσει την ΑΕΚ"

O πρόεδρος του Ιωνικού, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για τους Ρώσους επενδυτές και τονίζει ότι σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού είναι παθών, αλλά και πως έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο κ. Χαραλαμπίδης είχε έρθει σε επαφή με τον Ζόραν Τέρζιτς, ο οποίος του έταζε ότι θα βάλει 2 εκ. ευρώ στον Ιωνικό και μάλιστα τον είχε ενημερώσει από τότε ότι είχε σκοπό να επενδύσει 3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ. Φυσικά τίποτα από τα δύο δεν έγινε και δικαιολογημένα θεωρεί ότι ο Σέρβος μάνατζερ είναι παραμυθάς.

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στην εφημερίδα Goal και εξήγησε αρχικά πως έγινε η πρώτη τους γνωριμία: «Είναι γεγονός και μάλιστα έχω ενημερώσει την ΑΕΚ γι' αυτό. Από πέρυσι μου έλεγε πως έχει βρει ένα Ρώσο ο οποίος θέλει να δώσει κάποια λεφτά. Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός ή ο πατέρας του που είχε τα λεφτά για... πέταμα ή βάλτε ότι άλλο θέλετε δίπλα, αλλά μας έλεγε πως θα μας φέρει 2 εκ. ευρώ στον Ιωνικό και πως θα έβαζε κι άλλα 3 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ!».

Για τον λόγο που δεν προχώρησε τελικά η υπόθεση, υπογράμμισε: «Για τους λόγους που καταλαβαίνετε. Του λέω φέρε τα λεφτά να ανέβω κατευθείαν στην πρώτη εθνική. Κάναμε ραντεβού, τον πήγα για φαγητό 4-5 φορές, τον γύρισα στην Αθήνα και όταν ήρθε η ώρα να δείξει το χρήμα... εξαφανίστηκε!

Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Μάλιστα, στην πορεία που τον ήθελα για μια άλλη δουλειά, για κάτι άκρες που μου είπε ότι είχε με πετρέλαια, πάλι δεν μπορούσα να τον εντοπίσω».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι του είπε ψέμματα, ο Κώστας Χαλαμπίδης κατέληξε: «Ο τύπος είναι απίστευτος. Έχει φάει ξύλο στο Μεξικό επειδή κατάλαβαν ότι είναι παραμυθάς. Έλεγε πως αυτός έκανε τη μεταγραφή του Όλιτς στην Μπάγερν! Είναι προφανές πως δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι σοβαρό.

Εγώ έχω ήδη προειδοποιήσει την ΑΕΚ. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη που με είχε ρωτήσει αν είχα εικόνα και του είπα ακριβώς τι είχε συμβεί. Βεβαίως, τότε ο Τέρζιτς δεν μου είχε πει τίποτα για καμία Petit Chateau και δεν μπορώ να ξέρω αν με αυτή την εταιρία αλλάζει κάτι. Μακάρι να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που λένε στην ΑΕΚ και να μπορέσουν να βοηθήσουν».

H νέα εμφάνιση του ΠΑΟ!

_