10 Ιαν 2011

O Μέσι τη χρυσή μπάλα!


Τσάμπιονς λίγκ δεν πήρε,στο Μουντιάλ δεν έβαλε ούτε ένα γκόλ κι όμως ξεφτίλισαν και αυτό το θεσμό!

Εντάξει παιχταράς..Ο καλύτερος αυτή τη στιγμή!Αλλά ο Τσάβι και ο Ινιέστα σήκωσαν το παγκόσμιο πέρυσι!Τεράστια ξεφτίλα αυτή η απονομή πραγματικά!

Για πολλούς τη θέση του στην τριάδα έπρεπε να έχει πάρει ένας εκ των Σνάιντερ ή Ρόμπεν.Κι όμως όχι μόνο βρέθηκε στην 3άδα αλλά του την δώσανε κιόλας!Απίστευτο!Ακόμη και ο ίδιος δεν πίστευε ότι την πήρε αυτός!

Σε χρονιά μουντιάλ τα πάντα είναι το Μουντιάλ!Και όχι μόνο δεν παίρνει τη χρυσή μπάλα κάτοχος του παγκοσμίου αλλά δίνεται και σε παίχτη που δεν διακρίθηκε ούτε στο Τσάμπιονς Λίγκ!Τι να πεί δηλαδή σήμερα ο Σνάιντερ που πήρε το Τσάμπιονς Λίγκ και πήγε την Ολλανδία στον τελικό του παγκοσμίου;Κρίμα που δεν ήμουν στην 3άδα..την πήρε ο 0 γκόλ στο Μουντιάλ;

Αν είναι έτσι ρε παιδιά η χρυσή μπάλα όσο και να γαμιούνται οι άλλοι να παίρνουν Champions league,να παίρνουν Μουντιάλ να την παίρνει στο τέλος αυτός μέχρι να αποσυρθεί.Ούτε ένα γκόλ δεν έβαλε στο Μουντιάλ!Για τα προσχήματα!Κάτι!Ούτε καν η Μπαρτσελόνα δεν πήρε το champions league!Εκτός και αν μια ματσάρα με την Άρσεναλ ξεπερνάει την κατάκτηση του Μουντιάλ οπότε να πάμε πάσο!

Το περίεργο ήταν που όλη την ημέρα δίναν σαν φαβορί τον Ινιέστα και αουτσάιντερ τον Τσάβι!Μήπως όλα γίνονται για το στοίχημα τελικά;

Η λίστα με τους ψήφους!


Κομπότης No2 o Θεοδωρίδης!


Ο πρόεδρος του Πανσσεραικού βγήκε στην ΕΡΑ και άρχιζε και στόλιζε την ΑΕΚ,του φάνηκαν λίγα τα λεφτά που δίνει η ομάδα,έβγαλε τον Γεωργιάδη ισάξιο με τον Νίνη,είπε πως με 400 χιλιάρικα θα μπορούσε να πάρει και αυτός τον καλύτερο παίχτη της ΑΕΚ αν του τον δίνανε,ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και πως το καλοκαίρι η μετακίνηση του παίχτη στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ πιθανή.

H ιστορία μοιάζει με αυτή του Λεονάρντο..Τις ίδιες μαλακίες έλεγε και ο σουβλατζής.Τον Ολυμπιακό περίμενε,πως είναι πιο πιθανό να αγοράσει τον Μπλάνκο έλεγε,πως είναι λίγα τα λεφτά που δίνει η ΑΕΚ έλεγε,πως ο Λεονάρντο κοστίζει 2 εκατομμύρια έλεγε,και όταν τον έκραξαν οι άλλοι μέτοχοι που θα πέσουν χωρίς να βγάλουν και λεφτά και θα τους μείνει ο παίχτης να πέσει η τιμή ούτε στο μισό έτρεξε μόνος του να μας τον δώσει με λιγότερα.

Και όπως και ο Λεονάρντο έτσι και ο Γεωργιάδης δεν είναι παίχτης 11άδας ΑΕΚ.Καλά παιχτάκια με προοπτικές αλλά..μέχρι εκεί.Έχει μεγάλη διαφορά να παίζεις στην ομάδα που κοιτάει να σωθεί και στην ομάδα που κοιτάει να πρωταγωνιστήσει.Όσο και αν μας μειώνει ο κύριος ας μην πέσουμε πάλι στην παγίδα να βγούμε στη δημοπρασία για παίχτη που αγωνίζεται σε ομάδα που πάει να πέσει.Ας αφήσουμε λοιπόν τον κύριο Θεοδωρίδη να πέσει στην Β εθνική χωρίς να έχει βγάλει και φράγκο από την πώληση του Γεωργιάδη γιατί τα 400 του φάνηκαν λίγα.Και ας πάει του χρόνου να τον πουλήσει περισσότερα όπου θέλει,όντας πλέον παίχτης Β εθνικής!Αν τα βρει να μας σφυρίξει κλέφτικα.Να δούμε αν θα του δώσει τότε ο χοντρός περισσότερα λεφτά,να δούμε ποια έμψυχα ανταλλάγματα θα πάνε να παίξουν σε ομάδα Β εθνικής από τον Ολυμπιακό!Μόνο που αυτή τη φορά όταν θα έρθει τρέχοντας να πάρει τα 300-350 από εμάς να του κλείσουν οι δικοί μας την πόρτα στη μάπα και να διαπραγματευτούν με τη σωστή τιμή για παίχτη Β εθνικής.

Υ.Γ. Σαν πολλοί μαζευτήκατε που γλύφετε τον χοντρό.Τι προσπαθείτε να κάνετε δεν καταλαβαίνει κανένας πραγματικά!Γιατί κάθεστε και γλύφετε έτσι;Νομίζετε ότι θα σωθείτε επειδή γλύφετε τον κουράδα;Μήπως είστε και σίγουροι;Αφού η ιστορία άλλα διδάσκει.Πως όποια ομάδα γλύφει προς τα εκεί μόλις έρθει η ώρα η μόνη βοήθεια που θα πάρουν από τον γαύρο είναι μια γερή κλοτσιά για να πέσουν στη Β εθνική.Ακόμη να το μάθετε;Πανιώνιος,Πανσερραικός πέφτουν φέτος.Του χρόνου θα έχει σειρά και ο Βόλος.Δεν καταλαβαίνετε ότι το καλό της ομάδας του κοιτάει ο άλλος και τις ομαδούλες σας τις έχει γραμμένες εκεί που δεν πιάνει η μελάνι;

Παίκτες από την Μίλαν ζήτησε ο Αδαμίδης.


Ποδοσφαιριστές από τη Μίλαν ζήτησαν οι Αδαμίδης-Γκρέταρσον κατά το ταξίδι τους στην Ιταλία. Το ταξίδι αστραπή έγινε αυθημερόν και το αντικείμενό του ήταν η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Οι δυο άνδρες συζήτησαν με τους "ροσονέρι" το ενδεχόμενο να πάρουν κάποιους παίκτες ως δανεικούς.

Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει. Ακούστηκε το όνομα του Ναμντί Οντουαμάντι, του 20χρονου Νιγηριανού επιθετικού ο οποίος ανήκει σε Μίλαν και Τζένοα, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Μιλαν και δεν υπάρχει προοπτική να μετακομίσει στην Τζένοα.

Η ΑΕΚ μετά τις εξελίξεις με τον Τζεμπούρ ψάχνει για επιθετικό και ο Οντουαμάντι θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση καλύτερη από εκείνη του 19χρονου Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι.


Πηγή:aek-live.blogspot.com

Άμα θέλει η πόρνη η μπάλα..!

________

Νέα λίγκα στην Ελλάδα και η ΑΕΚ απούσα!


Πολλά θα αλλάξουν στο ελληνικό μπάσκετ από την επόμενη σεζόν. Η απόφαση είναι ειλημμένη και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν και όπως όλα δείχνουν ο ΕΣΑΚΕ θα πάψει να υφίσταται.

Μάλλον δεν θα έχει λόγο ύπαρξης και ακόμα και η Α1 θα διοργανώνεται από την Ομοσπονδία.Δυστυχώς ή ευτυχώς, το ελληνικό πρωτάθλημα θα υποβαθμιστεί, τουλάχιστον ως προς την κανονική του περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός το έχουν πάρει απόφαση και θα αγωνίζονται σε άλλη λίγκα την επόμενη σεζόν, μαζί με σπουδαίες ομάδες από την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σερβία. Σε αυτή τη λίγκα θα παίρνει μέρος και άλλη μια ελληνική ομάδα, πιθανότατα ο Αρης, αλά ακόμα ο ακριβής αριθμό των ομάδων δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι άλλο. Θα θυμίζει πολύ τη σερβική και την κροατική λίγκα, που περισσότερο θα έχει το ρόλο της παραγωγής νέων ταλέντων. Οι περισσότερες ομάδες δεν αντέχουν οικονομικά, δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικά και πρέπει να λειτουργήσουν διαφορετικά.

Η μόνη λοιπόν ομάδα που έχει μπεί σφήνα στην δικτατορία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια μένει απ'έξω!Γιατί είναι ανήμπορη οικονομικά να αντεπεξέλθει σε μια δυνατότερη λίγκα.Παναθηναϊκός,Ολυμπιακός και Άρης θα παίζουν με Τούρκους και Εβραίους και το δικό τους πρωτάθλημα και εμείς θα παίζουμε μαζί με τους υπόλοιπους σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας,χωρίς συμμετοχή στην Ευρώπη,χωρίς δυναμική,χωρίς αίγλη,χωρίς τίποτα.Ίσα ίσα για να παίζουν όσοι δεν είναι ικανοί να αγωνίζονται στους άλλους 3 μπας και βγαίνει κανένα ταλέντο.

Είμαστε που είμαστε τα τελευταία χρόνια ο φτωχός συγγενής να κυνηγάμε την σωτηρία,έρχονται και οι απαταιώνιοι να μας δώσουν την χαριστική βολή.Η ανάγκη να βρεθεί κάποιος ισχυρός παράγοντας να αναλάβει την ομάδα είναι πιο μεγάλη από ποτέ.Πολύ μεγαλύτερη από το ποδόσφαιρο.Γιατί από του χρόνου μπορεί όλα πλέον να ανήκουν στο παρελθόν!Όχι για να παίξουμε στην λίγκα τους.Αλλά για να κάνουμε την Ελληνική λίγκα δυνατότερη και στο τέλος να μείνουν αυτοί να παίζουν μόνοι τους και να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Υ.Γ. Εκεί οδηγούνε οι δικτατορίες στα πρωταθλήματα.Όπως και ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο έτσι και οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ κατέστρεψαν τα αθλήματα στην χώρα μας.Πήγαν μπροστά τις ομάδες τους και διέλυσαν όλες τις υπόλοιπες.Μπράβο σας μάγκες,χαρείτε για τις πολλές κούπες,χαρείτε που παίζατε μόνοι σας,χαρείτε που διαλύσατε το Ελληνικό μπάσκετ και με τη βούλα.Τώρα μπασκετάκι με τους Τούρκους και τους Εβραίους για να κονομάτε περισσότερα και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν.Χαρείτε λοιπόν σαν Έλληνες οι φίλαθλοι αυτών των ομάδων που πλέον τα παιδιά σας θα βλέπουν μπάσκετ και θα έχουν πρότυπα από Τούρκικές και Γιουγκοσλαβικές ομάδες και όλες οι υπόλοιπες Ελληνικές θα βαρέσουν διάλυση.

Διώχνεις τρομοκράτη παίρνεις σεσημασμένο!


Αν αληθεύουν τα σενάρια πέρι Μούτου που ακούγονται δύο πράγματα περνάνε από το μυαλό σου.Το πρώτο είναι ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;Το δεύτερο είναι ΒΡΕ ΛΕΣ;Και να εξηγήσω γιατί!

Καταρχήν διώχνουν τον Τζιμπούρ λόγω χαρακτήρα.Και θέλουν να φέρουν τον Μούτου;Που έχει προηγούμενα με τόσες ομάδες;Που έχει προηγούμενα με ντόπες;Που έχει προηγούμενα με ναρκωτικά;Που θα έρθει εδώ από μεγαλύτερα πρωταθλήματα με πολύ πιθανό να μας σνομπάρει όλους;Εντάξει δηλαδή κάπου βρωμάει το όλο θέμα!

Όμως ο Μούτου είναι Μούτου.Δεν είναι Τζιμπούρ!Η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη,η πείρα του το ίδιο και σίγουρα μπορεί να ανεβάσει πολλά επίπεδα την επίθεση της ομάδας.Ισχύει βέβαια αυτό που ίσχυε και με τον Τζιμπούρ.Το παρελθόν του παίχτη πρέπει να το προσέξει η διοίκηση αλλά ποδοσφαιριστή παίρνεις.Όχι καλόγερο.Ο τσαμπουκάς στην μπάλα είναι και ζητούμενο.Είναι λοιπόν δικό της θέμα να μπορέσει να τον κουμαντάρει όπως και τον Τζιμπούρ.Αφού λοιπόν δεν τα κατάφεραν με τον τρομοκράτη είναι δική τους επιλογή να προσπαθήσουν να κουμαντάρουν έναν σεσημασμένο!Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να σταθούμε.Παρά μόνο στην ποδοσφαιρική του ποιότητα.Και σύμφωνα με αυτή..Καλώς να έρθει!Αν λοιπόν ο Μούτου κοστίζει όσο ο Τζιμπούρ σε συμβόλαιο τότε ναι είναι μια πολύ καλή τράμπα.Όχι οικονομικά βέβαια γιατί η ηλικία του Τζιμπούρ σου επιτρέπει να βγάλεις και κάποια χρήματα ενώ του Μούτου όχι,αλλά παιχτικά η τράμπα είναι σωστή.

Αν λοιπόν η διοίκηση της ΑΕΚ δεν ανανέωσε τον Τζιμπούρ επειδή έκρινε πως τα λεφτά που θέλει είναι αρκετά για να φέρεις έναν παίχτη επιπέδου Μούτου στην ΑΕΚ τότε καλά έκαναν και τον έδιωξαν.Θα σημαίνει πως το όλο σκηνικό στημένο μπορεί να μην ήταν αλλά σίγουρα βόλευε την ομάδα γιατί με 1+ μύριο που αξίωνε ο Τζιμπούρ μαζί με εφορίες σπίτια κτλ η ομάδα έπαιρνε παίχτη πολλών κυβικών.

Πέρα όμως από αυτό ο κίνδυνος που υπάρχει είναι ο εξής.Μέχρι πρίν λίγο καιρό κάναμε ντέρμπι την απόκτηση του Λεονάρντο και του Μάκου και τώρα πάμε έτσι χύμα για Μούτου;Πολύ μεγαλύτερο όνομα από ότι μας έχουν συνηθίσει.Μήπως με τον Μούτου πιστεύουν ότι ο κόσμος θα είναι τελείως ικανοποιημένος και δεν θα χρειαστεί τίποτε άλλο;Να δώσουν δηλαδή όσα θα δίναν στον Τζιμπούρ για ένα μεγάλο όνομα.Να μην ξοδευτούν άλλο.Να πάρουν και τίποτε λαβράκια σε τιμή ευκαιρίας από την ψαραγορά της Ισλανδίας που το πρωτάθλημα ακόμη είναι ερασιτεχνικό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι;

Το σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε όλοι και να μην πέσουμε στην παγίδα είναι αυτό.Πως ο Μούτου αν έρθει θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζιμπούρ για να συμπληρώσει το κενό του Ράφικ στην μόνη θέση του γηπέδου που ήμασταν πλήρεις.Την επίθεση.Η ομάδα αλλού είχε τα προβλήματα.Σε άλλες γραμμές του γηπέδου.Θέλει μπάκ,θέλει κόφτη,θέλει δεξί χαφ..Εκεί λοιπόν πρέπει να περιμένουμε τις μεταγραφές.Το ότι διώξανε τον Τζιμπούρ έστω και υπ αιτία του παίχτη δεν σημαίνει πως αν έρθει ένας ισάξιος η καλύτερος αντικαταστάτης η ομάδα έλυσε τα προβλήματα που είχε στις άλλες θέσεις του γηπέδου.