10 Ιαν 2011

Νέα λίγκα στην Ελλάδα και η ΑΕΚ απούσα!


Πολλά θα αλλάξουν στο ελληνικό μπάσκετ από την επόμενη σεζόν. Η απόφαση είναι ειλημμένη και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν και όπως όλα δείχνουν ο ΕΣΑΚΕ θα πάψει να υφίσταται.

Μάλλον δεν θα έχει λόγο ύπαρξης και ακόμα και η Α1 θα διοργανώνεται από την Ομοσπονδία.Δυστυχώς ή ευτυχώς, το ελληνικό πρωτάθλημα θα υποβαθμιστεί, τουλάχιστον ως προς την κανονική του περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός το έχουν πάρει απόφαση και θα αγωνίζονται σε άλλη λίγκα την επόμενη σεζόν, μαζί με σπουδαίες ομάδες από την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σερβία. Σε αυτή τη λίγκα θα παίρνει μέρος και άλλη μια ελληνική ομάδα, πιθανότατα ο Αρης, αλά ακόμα ο ακριβής αριθμό των ομάδων δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι άλλο. Θα θυμίζει πολύ τη σερβική και την κροατική λίγκα, που περισσότερο θα έχει το ρόλο της παραγωγής νέων ταλέντων. Οι περισσότερες ομάδες δεν αντέχουν οικονομικά, δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικά και πρέπει να λειτουργήσουν διαφορετικά.

Η μόνη λοιπόν ομάδα που έχει μπεί σφήνα στην δικτατορία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια μένει απ'έξω!Γιατί είναι ανήμπορη οικονομικά να αντεπεξέλθει σε μια δυνατότερη λίγκα.Παναθηναϊκός,Ολυμπιακός και Άρης θα παίζουν με Τούρκους και Εβραίους και το δικό τους πρωτάθλημα και εμείς θα παίζουμε μαζί με τους υπόλοιπους σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας,χωρίς συμμετοχή στην Ευρώπη,χωρίς δυναμική,χωρίς αίγλη,χωρίς τίποτα.Ίσα ίσα για να παίζουν όσοι δεν είναι ικανοί να αγωνίζονται στους άλλους 3 μπας και βγαίνει κανένα ταλέντο.

Είμαστε που είμαστε τα τελευταία χρόνια ο φτωχός συγγενής να κυνηγάμε την σωτηρία,έρχονται και οι απαταιώνιοι να μας δώσουν την χαριστική βολή.Η ανάγκη να βρεθεί κάποιος ισχυρός παράγοντας να αναλάβει την ομάδα είναι πιο μεγάλη από ποτέ.Πολύ μεγαλύτερη από το ποδόσφαιρο.Γιατί από του χρόνου μπορεί όλα πλέον να ανήκουν στο παρελθόν!Όχι για να παίξουμε στην λίγκα τους.Αλλά για να κάνουμε την Ελληνική λίγκα δυνατότερη και στο τέλος να μείνουν αυτοί να παίζουν μόνοι τους και να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Υ.Γ. Εκεί οδηγούνε οι δικτατορίες στα πρωταθλήματα.Όπως και ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο έτσι και οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ κατέστρεψαν τα αθλήματα στην χώρα μας.Πήγαν μπροστά τις ομάδες τους και διέλυσαν όλες τις υπόλοιπες.Μπράβο σας μάγκες,χαρείτε για τις πολλές κούπες,χαρείτε που παίζατε μόνοι σας,χαρείτε που διαλύσατε το Ελληνικό μπάσκετ και με τη βούλα.Τώρα μπασκετάκι με τους Τούρκους και τους Εβραίους για να κονομάτε περισσότερα και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν.Χαρείτε λοιπόν σαν Έλληνες οι φίλαθλοι αυτών των ομάδων που πλέον τα παιδιά σας θα βλέπουν μπάσκετ και θα έχουν πρότυπα από Τούρκικές και Γιουγκοσλαβικές ομάδες και όλες οι υπόλοιπες Ελληνικές θα βαρέσουν διάλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου