23 Δεκ 2010

Λάρισα - ΑΕΚ Pre Game


Δεν είναι υπερβολή, αλλά πικρή αλήθεια. Για την ΑΕΚ ένας αγώνας Κυπέλλου για τη φάση των «16» έχει αναχθεί σε ματς της χρονιάς, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού η Ένωση θα μείνει εκτός όλων των στόχων της για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αγώνας της Πέμπτης στην «AEL FC Arena» (20:00, Conn-X TV) αποτελεί την τελευταία ευκαιρία όχι μόνο για την ομάδα, προκειμένου να «σώσει» τη χρονιά, αλλά και για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Κάποιοι έχουν ήδη… διαγραφεί από τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ (Πατσατζόγλου, Έντερ, Νταντόμο), ενώ ορισμένοι άλλοι δίνουν εξετάσεις και το βέβαιο είναι πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος οι εκκαθαρίσεις θα είναι μαζικές.

Επαναφέρει το 4-2-3-1

Η μετάβαση από το 4-2-3-1 στο 4-3-3 και το αντίστροφο θα επαναληφθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός φαίνεται πως αυτή τη φορά θα προτιμήσει το πρώτο σχήμα, με τρεις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Η τετράδα της άμυνας αναμένεται να παραμείνει σταθερά, με τους Καράμπελας και Γιάχιτς σε αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα, αλλά και τους Μανωλά-Δέλλα ως στόπερ. Ο Σάχα είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Αραμπατζή, ενώ Καφές και Μάκος θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ντιόπ να μένει στον πάγκο και τον Γκέντσογλου στην… Αθήνα (λόγω τραυματισμού, όπως και ο Λαγός). Οι Μπερνς και Σκόκο θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Λυμπερόπουλο να κινείται πίσω από τον μοναδικό καθαρόαιμο φορ, που θα είναι ένας εκ των Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει στο πλευρό της τη στήριξη του κόσμου της, καθώς δεν πήρε εισιτήρια από τη Λάρισα για τον αγώνα.

Σκέψεις για Γεωργέα:

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε τον Νίκο Γεωργέα στη θέση του δεξιού μπακ, αμτί του Σανέλ Γιάχιτς και δεν αποκλείεται ο Μεσσήνιος να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα.
Ο Γεωργέας φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και ο προπονητής είναι πολύ πιθανό να τον χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος, μετά τον αγώνα με τη Νταντί Γ. στο Καραϊσκάκη.

Αποστολή:

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που πήρε μαζί του ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι εξής: Αραμπατζής, Σάχα, Καλαμιώτης, Καφές, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Νασούτι, Μπλάνκο, Μάκος, Καράμπελας, Τζιμπούρ, Μανωλάς, Γκερέιρο, Γεωργέας, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μπερνς, Ντιόπ.

Πηγή:AEK-live.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου