23 Δεκ 2010

Πρόκριση για ΑΕΚ,με ΠΑΟΚ στους 8!


Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σαν ντέρμπι λόγω του ότι οι παίκτες της ΑΕΚ φάνηκαν αρκετά κουρασμένοι και έδωσαν την δυνατότητά στον Κύδωνα να το εκμεταλλευτεί και να πάρει προβάδισμα. Τελικά ο στόχος επετεύχθη. Η Ένωση επικράτησε με 29-27 στα τελευταία λεπτά και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος η ΑΕΚ έκανε νωθρό ξεκίνημα και φάνηκε να είναι αρκετά κουρασμένη όχι μόνο από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο από τις μέρες που έρχονται. Αφού η αλήθεια είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν παλέψει αρκετά για να πραγματοποιήσουν μια ικανοποιητική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και περιμένουν να περάσουν κάποια μέρα ξεκούρασης ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτό το ξεκίνημα λοιπόν φρόντισε να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Κρήτης και μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 14-12.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και σε συνδυασμό με την κάκιστη διαιτησία του αγώνα η ΑΕΚ φάνηκε να μην μπορεί να αντιδράσει. Στην συνέχεια όμως οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη έδειξαν ότι δεν έχουν όρεξη να μπουν σε περιπέτειες και κατάφεραν με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά να πάρουν τη νίκη και συνεπώς την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης απέβαλλαν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο τον Παρχάνιουκ όταν η Ένωση βρισκόταν με 4 γκολ πίσω στο σκορ. Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ είχε δεύτερη δίλεπτη αποβολή και καθώς κατευθυνόταν στον πάγκο χτύπησε ένα μπουκάλι και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Υπερβολική αντίδραση και σε ένα σημείο που η ομάδα χρειαζόταν όλους τους παίκτες της. Όμως ακόμα κι έτσι οι μάγκες της ΑΕΚ έχουν δείξει ότι μπορούν να πηγαίνουν κόντρα σε όλους και σε όλα και να παίρνουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται.

Eπόμενος αντίπαλος για τον Δικέφαλο είναι ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο του Aερωπού Έδεσσας.

Τα δεκάλεπτα: 4-2, 7-9, 12-14, 16-19, 21-23, 29-27

Πέναλτι: AEK ¼ - Κύδωνας Χανίων ¼

Δίλεπτες αποβολές: 4-2, Ο Πάρκχανιουκ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Κουλούρης, Μπακαούκας (9), Παπαδόπουλος, Βακάλης (2), Μεγαλοοικονόμου (3), Γεωργιάδης (2), Μάνιτς (7), Πάρχανιουκ (5) και Ασαρίδης (1), ενώ στον πάγκο κάθισαν οι τραυματίες: Καφφάτος, Τούτσης, Κόντης και Τσαούσης.

Με ΠΑΟΚ στους "8"

Η ομάδα του ΠΑΟΚ όπως αναμενόταν θα βρεθεί στο δρόμο της Ένωσης στη φάση των προημιτελικών.Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πέρασε άνετα το εμπόδιο του Αερωπού Έδεσσας με 33-27 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στην επόμενη φάση.

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου