5 Ιαν 2011

Δείτε το τρέιλερ του Thor (VIDEO)


Δεν ξέρω πόσοι από εσάς διαβάζατε Marvel Comics όταν ήσασταν μικροί ή και ακόμα και τώρα! Δεν έχει όμως καμία σημασία. Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για τον Thor τον θεό που εκδιώχθηκε από την Όσγκαρ την “πόλη” των θεών της σκανδιναβικής μυθολογίας για να ζήσει ανάμεσα στους κοινούς θνητούς για να τιμωρηθεί.

Από τον πλανήτη Όσγκαρ ετοιμαστείτε για μια κατακόρυφη βουτιά στον πλανήτη Γη. Ο Thor ο ...βροντερά δυνατός, αλλά αλλαζόνας Βίκινγκ με το χαρακτηριστικά ογκώδες σφυρί, εξορίζεται από τον πατέρα του Οντίν στη Γη, όπου, χωρίς μνήμη του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους ανθρώπους. Εκεί γνωρίζεται με μια όμορφη επιστήμονα, την οποία και ερωτεύεται παράφορα, ενώ παράλληλα, μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για το καλό των θνητών, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς που επιστρατεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις του Όσγκαρ για να κυριαρχήσουν στη Γη - κι όχι μόνο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στης 20 Μαΐου με εντυπωσιακό cast που κάνει σχεδόν σίγουρη την επιτυχία της ταινίας! Thor αυτοπροσώπως ο Chris Hemsworth. Επίγειος έρωτας που αρμόζει σε θεό της κλάσης και της αφεντομουτσουνάρας του Thor η Natalie Portman! Ο Tom Hiddleston στο ρόλο του σατανικού αδερφού του Thor, Loki. Και τελευταίος και “μεγαλύτερος-καλύτερος-επικός” ο Odin… ποιος? ο “θεός” Antony Hopkins που άνετα γεμίζει τον τίτλο και η ταινία θα μπορούσε άνετα να λέγεται Odin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου