5 Ιαν 2011

Η απάντηση του Τζιμπούρ!


Ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι αν μη τι άλλο στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στην ΑΕΚ. Τόσο για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, όσο και για το επεισόδιο που υπήρξε στην προπόνηση της Κυριακής (2/1) με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Τζιμπούρ δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια, γιατί όπως εξήγησε πρόκειται για ένα θέμα που αφορά αυτόν και την ομάδα. Μετά από αρκετή πίεση δέχθηκε να απαντήσει σε κάποια βασικά σημεία που αφορούν το επεισόδιο της Κυριακής και όλα όσα ακούστηκαν μετά από αυτό.

Ο Γάλλοαλγερινός άφησε σαφείς αιχμές για «στημένο» συμβάν, ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του καθώς δεν έκανε κάτι επιλήψιμο και επεσήμανε ότι το όποιο «θέμα» δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτόν και τον Ισπανό λύθηκε αμέσως, στη συζήτηση που είχαν μετά την προπόνηση στο γραφείο του Χιμένεθ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του «τρομοκράτη» στο «SentraGoal»:

- Είναι αλήθεια ότι ζήτησες συγγνώμη στον προπονητή όπως αυτός ισχυρίστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου;

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ζήτησα συγγνώμη. Ζητάς συγγνώμη όταν κάνεις ένα λάθος, αλλά εγώ δεν υπέπεσα σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα εναντίον του προπονητή μου, όπως έχει γραφεί στις εφημερίδες».

- Ποια είναι η θέση σου για την παραπομπή σου στη διοίκηση από τον Χιμένεθ;

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος, γιατί πρόκειται για αδικία. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και έτσι πλήττεται αγωνιστικά η ομάδα».

- Πιστεύεις ότι το περιστατικό ήταν στημένο;

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αλλωστε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με τον προπονητή όπως δήλωσε και ο ίδιος δημόσια το πρωί. Πάντως, ούτε είχα ούτε έχω πρόβλημα με τον προπονητή μου».

- Αφού δεν είχες πρόβλημα, γιατί βγήκε προς τα έξω ότι έφτασες μέχρι το σημείο να κινηθείς απειλητικά εναντίον του;

«Θέλω αρχικά να πω ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν κάποια αρνητικά περιστατικά που είχα στο παρελθόν για να πετύχουν το σκοπό τους. Ποτέ δεν κινήθηκα απειλητικά εναντίον του προπονητή. Σε καμία περίπτωση δεν έχω δείξει έλλειψη σεβασμού ούτε ως προς τον κόουτς ούτε ως προς κανέναν στην ομάδα. Ηταν απλά μια συζήτηση σε έντονο ύφος. Μάλιστα, η παρεξήγηση λύθηκε αμέσως μετά όταν πήγα στο γραφείο του και μιλήσαμε για μισή ώρα και τότε τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους».

Πηγή:sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου