16 Ιαν 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ 0-3 (VIDEO)


Μια σοβαρή ΑΕΚ από την αρχή του παιχνιδιού χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κέρδισε με δύο γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο τον Αστέρα Τρίπολης.Στο 73' ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Κάκος αποφάσισε να δώσει στην ΑΕΚ ένα από τα 4 χρωστούμενα πέναλτι του πρώτου γύρου.Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νάτσο Σκόκο και έκανε το 0-3 σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας!Δείτε τα γκόλ του αγώνα παρακάτω!



Το φίλμ του αγώνα:

90'+4' Λήξη της αναμέτρησης.

93' Κίτρινη κάρτα στον Δέλλα της ΑΕΚ.

83' Ωραία αντεπίθεση του Αστέρα ο Φρανκού βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ

77' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Ντιόπ παίρνει τη θέση του Μάκου

75' Γκολ για την ΑΕΚ. Ο Σκόκο ανέλαβε την εκτέλεση και απέναντι από τον Ντεγκρά έκανε το 0-3



73 Πέναλτι για την ΑΕΚ. Ο Γιάχιτς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πουλίδο, ο οποίος δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.



72' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Μπακασέτας παίρνει τη θέση του Λαδάκη

62' - Αλλαγή για τον Αστέρα: Ο Ροτζέριο αντικαθιστά τον Ουντότζι

60': Ο Μπλάνκο βρίσκεται ξανά σε καλή θέση (μέσα στην περιοχή και δεξιά), κάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Ντεγκρά πέφτει στη δεξιά του γωνία και μπλοκάρει

58' - Αλλαγή για τον Αστέρα: Εκτός γηπέδου ο Καρέρα και στη θέση του ο (νεοαποκτηθείς) Αρσενίεβιτς

57' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Δεύτερη αναγκαστική αποχώρηση για την "Ένωση". Ο επίσης τραυματίας Γεωργέας περνάει εκτός και στη θέση του μπαίνει ο Γιάχιτς

56' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Μετά από βολέ του Σάχα (!), ο Μπλάνκο βγαίνει στην αντεπίθεση, ξεπερνάει υπέροχα τον Ουριμπάρι και -αφού φτάνει απέναντι από τον Ντεγκρά- πλασάρει εξαιρετικά στην αριστερή του γωνία!



47' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Νασούτι πιάνει το πρώτο σουτ, ο Καρέρα αποκρούει ασταθώς και ο Λυμπερόπουλος -που βρίσκεται στην πορεία της μπάλας- τη στέλνει εύκολα στα δίχτυα!



46': Έναρξη του β' μέρους

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

45': Μετά τη γρήγορη εκτέλεση ενός φάουλ, ο Σκόκο μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά το σουτ που έπιασε δεν ήταν καλό και έφυγε ψηλά άουτ.

38' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Μανωλάς (που αντιμετώπιζε ήδη ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) δεν μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του περνάει ο Νασούτι. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για θλάση.

36': Ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Καρέρα μπήκε ωραία κατά μέτωπο, πλάσαρε με το δεξί, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Σάχα!

32': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκόκο από τον άξονα, βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ντεγκρά, που μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία.

27': Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Λαδάκης πιάνει φοβερό βολέ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατευθύνεται στο αριστερό "παραθυράκι", αλλά ο Σάχα πετάγεται και -με εντυπωσιακή απόκρουση- τη στέλνει κόρνερ!

26': Άλλο ένα καλό σουτ για την ΑΕΚ! Το κάνει με το αριστερό ο Λαγός, λίγο έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

23' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Ο Φρανκού ξεπέρασε τον Καράμπελα από τη δεξιά πλευρά κι εκείνος τον ανέτρεψε

21': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Σκόκο πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αναγκάζει τον Ντεγκρά να απογειωθεί και με τα ακροδάχτυλα να αποκρούσε σε κόρνερ!

18' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Σκόκο, για δυνατό μαρκάρισμα στον Φορτούνη

14': Ο Μπλάνκο βλέπει τον Ντεγκρά εκτός εστίας και προσπαθεί να τον "κρεμάσει" από τη σέντρα -και δεξιά- αλλά η μπάλα φεύγει αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι

10': Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Λυμπερόπουλος έστρωσε στον Γκερέιρο, εκείνος έπιασε απευθείας φαλτσαριστό πλασέ από το ύψος του ημικυκλίου και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δεξί "Γ" του Ντεγκρά!

8': Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά -με την ΑΕΚ να προσπαθεί να πάρει την κατοχή της μπάλας

1': Έναρξη του αγώνα


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα (58' Αρσενίεβιτς), Ουντότζι, Φορτούνης, Φρανκού

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Μπακασέτας, Κερ, Τσαμπούρης, Μάρτινς, Αργυρόπουλος

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας , Μανωλάς (38' λ.τ. Νασούτι), Δέλλας, Γεωργέας (57 λ.τ. Γιάχιτς), Μάκος, Γκερέιρο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπλάνκο

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Νταντόμο, Έντερ, Ντιόπ, Φροξυλιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου