22 Δεκ 2010

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Χιμένεθ από οργανωμένους!


Περίπου 100 μέλη της ORIGINAL συναντήθηκαν με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, προκειμένου να τον στηρίξουν και να του εκφράσουν την πίστη πως μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Σχεδόν βουρκωμένος ο τεχνικός της ΑΕΚ, τους τόνισε ότι δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο και τους ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο ποτέ να φύγει στα δύσκολα.

Τα λεγόμενα του Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή (όπου άφησε το ενδεχόμενο ακόμα και να φύγει, αν δεν αλλάξουν καταστάσεις στο σύλλογο) βρήκαν σύμφωνη την πλειοψηφία των φίλων της ΑΕΚ. Επειδή, όμως, ταυτόχρονα… την άγχωσαν κιόλας, το πιο ζωντανό κομμάτι τους έσπευσε να του δείξει ότι στέκεται στο πλευρό του.

Έτσι, ο Ανδαλουσιανός -αφού υποδέχθηκε με χαμόγελο τα 100 περίπου μέλη της ORIGINAL- τους άκουσε να του ξεκαθαρίζουν πως τον θεωρούν ικανό να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Του τόνισαν, δε, πως θα τους έχει δίπλα του σε όποιες αποφάσεις κρίνει ότι πρέπει να ληφθούν και τον προέτρεψαν να «πάρει κεφάλια», αν χρειαστεί.

Η λήξη της συζήτησης βρήκε τον Χιμένεθ σχεδόν βουρκωμένο από τα λόγια που άκουσε και απόλυτα διατεθειμένο να τα ανταποδώσει. Ο Ισπανός τόνισε στον κόσμο ότι δεν έχει ξαναζήσει ποτέ στην καριέρα του κάτι παρόμοιο, τον ευχαρίστησε για τη στήριξη και αφού ξεκαθάρισε πως έχει έρθει για να δουλέψει και όχι να φύγει στα δύσκολα, επανέλαβε την υπόσχεση πως «θα πεθάνει ο ίδιος και η ομάδα για να φανεί αντάξια της ιστορίας της».

Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου