22 Δεκ 2010

Προτάθηκε ο Ντιόγκο Σιλβέστερ στην ΑΕΚ


Η ΑΕΚ αναζητά μεταγραφές που θα τη βοηθήσουν και στο πλαίσιο αυτό δέχεται συνεχώς προτάσεις από μάνατζερ για τις θέσεις που «πονά». Ετσι, έφτασε και στην ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του Ντιόγκο Σιλβέστρ Μπιτενκούρτ. Του 21χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Σάο Πάολο που είναι ένα μπακ με επιθετικές αρετές και έχει συμμετοχές στην εθνική Βραζιλίας κάτω των 20 ετών. Ανήκει στην Σάο Πάολο από το 2006, οπότε και πήγε από την Μαρίλια. Το 2008 δόθηκε δανεικός στην Τολέδο Κολόνια. Φέτος έπαιξε με την Σάο Πάολο σε 6 ματς (τρία ως βασικός) και γενικώς δεν έχει πολλές συμμετοχές. Ενώ είναι καθαρό αριστερό μπακ χρησιμοποιήθηκε και ως κεντρικός αμυντικός.

Βεβαίως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και για να αγοραστεί θα χρειαστούν χρήματα, ειδάλλως θα συζητηθεί πρόταση δανεισμού. Πέρυσι ο παίκτης προσπάθησε να «σπάσει» το συμβόλαιο του και να φύγει από την Σάο Πάολο γιατί δεν τον έδιναν σε ευρωπαϊκή ομάδα και τελικά κατέληξαν στα δικαστήρια. Όμως δικαιώθηκε η ομάδα του και παρέμεινε εκεί. Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του και φυσικά ο Μανόλο Χιμένεθ θα δώσει το τελικό «ΟΚ».

Είναι ξεκάθαρο πάντως πως το μέλλον του Ντιόγκο στη Σάο Πάολο μόνο ευοίωνο δεν είναι. Σε πρόσφατες δηλώσεις ο τεχνικός της ομάδας Πάουλο Σέζαρ Καρπετζιάνι άσκησε αρνητική κριτική για τις αμυντικές του ικανότητες ενώ οι «τρικολόρ» ψάχνουν και παίκτη για τη θέση του αριστερού μπακ με τον Ζουάν της Φλαμένγκο να είναι κοντά. Ο Ντιόγκο λοιπόν παραδέχτηκε πως πλέον το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να φύγει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού γιατί στην παρούσα φάση το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζεται. «Η επιθυμία μου είναι πάντα να μείνω στη Σάο Πάολο που είναι ο σύλλογος που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Αν όμως μου δοθεί η ευκαιρία και συμφωνήσουμε να πάω δανεικός τότε θα δεχτώ τον σύλλογο όπου θα μπορώ να δείξω τις ικανότητες μου. Μπορεί ποδοσφαιριστές που έφυγαν δανεικοί επέστρεψαν και παίζουν όπως ο Ματσόλα. Αν είναι έτσι θα μου κάνει καλό» τονισε.

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου